srpski english

O nama

Osnivanje

Škola letenja Nikita Aviation osnovana je s ciljem da se obrazovanje i obuka za civilno vazduhoplovstvo podigne na što viši nivo. Iskustva instruktora u vojnoj i civilnoj avijaciji su nam pomogla da stvorimo jednu čvrstu i kvalitetnu organizacionu strukturu, koja obezbedjuje kvalitet nastave i obuke.

Misija

Naša misija je da uz stručan i motivisan kolektiv pružimo najkvalitetniju obuku i saradnju u prijatnom okruženju, kao i da posredstvom naših akcija doprinesemo poboljšanju kvaliteta teoretske nastave i praktične obuke. Želimo da pratimo i razumemo potrebe sadasnjih i budućih pilota i avio kompanija, kao i da uvek zadovoljimo i prevaziđemo njihova očekivanja kroz naša svestrana i sveobuhvatna angažovanja.

Vizija

Vizija naše škole letenja je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti avijacije, tako i u oblasti opšteg poslovanja. Trudićemo se ne samo da uvodimo nove navike i trendove, nego da ih i predviđamo i kreiramo. Da budemo sinonim za školu koja posluje u koraku s vremenom koje dolazi.

Želimo da naša misija i vizija oslikavaju svrhu postojanja na putu ka jedinstvenom cilju: nepostojanje granica u ostvarivanju Vaših očekivanja, potreba i zahteva, kroz neprekidno unapređenje kvaliteta obuke. Koliko god prikladan bio dizajn logotipa, uniforme zaposlenih i broj bilborda u centru grada, toliko celokupan trud pada u vodu ukoliko sve to ne stoji na temeljima jednako kvalitetnog proizvoda.

Flota

Što se flote tiče, obuka se vrši na avionima tipa Cessna 172 i Cessna 152.

Školovanje

Kako postati pilot

ATPL obuka

Upis septembarske klase

Distance learning

Vojni piloti

Konvertovanje vojne u civilnu dozvolu

Tel: +381 63 253844

© Nikita Aviation 2016
facebook twitter you tube instagram google +